ارور یخچال جنرال الکتریک

ارور یخچال جنرال الکتریک یکی از رایج ترین مشکل در این یخچال ها محسوب می شود که شناسایی دلیل آن از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. در صورت عدم توجه به ارور یخچال های جنرال الکتریک ممکن است مشکلات جدی تری ایجاد شود. به همین دلیل در اولین قدم باید دلیل اصلی بروز این مشکل را بشناسید و با توجه به آن برای رفع مشکل اقدام نمایید. به طور کلی در ادامه شما را با دلایل ارور یخچال جنرال الکتریک آشنا خواهیم کرد.

ارور یخچال فریزر جنرال الکتریک

ارور یخچال جنرال الکتریک می تواند به دلایل مختلفی بروز پیدا کند. به طور کلی ارورهای اعلام شده در یخچال های جنرال الکتریک با کد مشخصی همراه هستند. بنابراین با مشاهده کد ارور می توانید دلیل اصلی بروز این مشکل را شناسایی نمایید. از رایج ترین نوع ارورهای یخچال جنرال الکتریک می توان به موارد زیر اشاره داشت.

• ارور 88 و یا 89:

این نوع ارور در یخچال جنرال الکتریک معمولا به دلیل اختلالات الکتریکی و نوسانات بسیار بالای برق ایجاد می شود. زمانی که این ارور رخ می دهد، صفحه کنترل یخچال نوسان برق شدیدی را تجربه می کند. بنابراین در صورت بروز این خطا بهتر است یخچال را از برق جدا کنید.

• خطای CI:

این خطا نیز هنگامی بروز پیدا می کند که عملکرد دستگاه یخساز دچار اختلال شده باشد. تعویض یخساز و بررسی شیر ورودی آب از ابتدایی ترین کارهایی می باشد که هنگام مشاهده این خطا باید انجام دهید.

• ارور DE:

این ارور یخچال جنرال الکتریک نیز معمولا به دلیل اختلال در عملکرد دیفراست و سیستم یخ زدایی ایجاد می شود. به همین دلیل در صورت مشاهده این کد خطا بهتر است سیم کشی و اتصالات یخچال را ارزیابی نمایید.

• خطای DF:

این هشدار زمانی اعلام می گردد که یخچال حداکثر 48 ساعت فاقد جریان برق باشد. به همین دلیل با مشاهده این کد نیاز است تا ترموستات و سنسور دیفراست مورد بررسی قرار بگیرند.

• هشدار E2:

این کد ارور یخچال جنرال الکتریک نیز اعلام می کند که صفحه کنترل اصلی یخچال دچار اختلال شده است. بنابراین سلامت این قطعه باید ارزیابی شود.

ارور hrs در یخچال جنرال الکتریک

یکی از جدی ترین مشکلات یخچال جنرال الکتریک ارور hrs می باشد. زمانی که کد HRS اعلام می شود یعنی یخچال کلا از کار افتاده و سیستم سرمایشی آن به طور کامل مختل شده است. برد الکترونیکی مهم ترین قطعه یخچال است که در صورت بروز این ارور دچار آسیب دیدگی می شود. این مشکل با صدای بسیار زیاد یخچال نیز همراه خواهد بود.  

ارور یخچال ساید جنرال الکتریک

دلایل دیگری نیز وجود دارند که منجر به ارور یخچال جنرال الکتریک به ویژه یخچال های ساید بای ساید می گردند. این دلایل عبارتند از:

  • اختلال در عملکرد فریزر: در صورتی که فریزر دچار مشکل شده باشد، خطای FF رخ می دهد. با بروز این خطا، دمای فریزر به شدت افزایش می یابد.
  • اختلال در برق رسانی: در صورت وجود مشکل در برق رسانی یخچال نیز ارور یخچال جنرال الکتریک با کد PF همراه خواهد بود.
  • دمای بالای یخچال: زمانی که ارور یخچال جنرال الکتریک با هشدار CC همراه باشد نیز نشان دهنده دمای بالای یخچال است.
  • روشن بودن قطعه توربو کولر: این مشکل نیز با کد ارور TC همراه می شود. این ارور یخچال جنرال الکتریک نشان می دهد که قطعه توربو کولر به خوبی وظایف خود را انجام نمی دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانه
بلاگ